ULUSLARARASI MAVİ HİLAL VAKFI AFGANİSTAN’DA ACİL YARDIM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI


Uluslararası Mavi Hilal Vakfı (IBC) Afganistan’da yaşanan son gelişmelerle birlikte oluşan güvenlik ve ekonomik sorunlar nedeniyle Mezar-ı Şerif, Kabil ve Kunduz bölgelerindeki kamplara sığınmış iç göçmenler için acil yardım çalışmalarına başladı.

Uluslararası Mavi Hilal Vakfı Sınır Ötesi Ekibinin gerçekleştirdiği ihtiyaç analizinin ardından, yaşanan çatışmalardan kaçan 1000 aile için IDRF ve ZAIMA desteği ile gıda ve hijyen kolisi dağıtımları tamamladı.

BM’nin yaptığı açıklamalar çerçevesinde yaklaşık 18 milyon Afgan’ın insani yardıma ihtiyaç duyduğu Afganistan’da; Uluslararası Mavi Hilal Vakfı ve donör kuruluşların desteği ile, bölgedeki derme çatma yapılarda yaşamaya çalışan savaş mağduru 5000 ailenin düzenli gıda ve hijyen paketlerine ulaşması sağlanacak.



KUZEY SURİYE’DE BAYRAM SEVİNCİ…

Ramazan Bayramı’nın birlik, beraberlik ve yardımlaşma ruhunu her sene olduğu gibi bu sene de yaşatmaya devam eden Uluslararası Mavi Hila ...

BURUK BİR BAYRAM SEVİNCİ: HATAY…

6 Şubat’ta yaşanan şiddetli depremlerin büyük yıkıma yol açtığı illerden biri olan Hatay’da bayram telaşı ...

ULUSLARARASI MAVİ HİLAL VAKFI, RAMAZAN RUHUNU YAŞATMAYA DEVAM EDİYOR!

Uluslararası Mavi Hilal Vakfı, Ramazan’ın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu ihtiyaç sahibi insanlara yardım elini uzatarak he ...

Kapat

IBC FAALİYETLERİNDE ARAMA YAPIN