KİLİS TOPLUM MERKEZİ İLE 2 YILDA 70.000 YARARLANICIYA ULAŞTIK!


2 yılda toplam 70.000’den fazla yararlanıcıya ulaştık. Yararlanıcılarımızdan ve Kilis ilindeki paydaşlarımızdan olumlu geri dönüşler almanın gururunu yaşıyoruz.

Uluslararası Mavi Hilal İnsani Yardım ve Kalkınma Vakfı olarak 8 senedir aktif faaliyet gösterdiğimiz Kilis ilinde, GIZ ve SDC desteği ile 2018 yılından beri yürütülen çok amaçlı toplum merkezi projemizde yararlanıcılarımızın hayatlarına dokunduk. Projemizin 2. Fazında koruma faaliyetlerine eğilmemiz ile birlikte birebir psiko-sosyal destek, yasal danışmanlık ve vaka takibi hizmetleri verirken sosyal uyumu destekleyici aktivitelerimizi de yürütmeye devam ettik.

Cinsiyete dayalı şiddetle mücadele desteği, yasal süreç takibi ve danışmanlık, psikolog desteği, tercüman ve ulaşım desteği sağladığımız yararlanıcılarımızı takip ederken 5000’e yakın vakanın takibini aktif olarak yürüttük. Projemizin sürdürülebilir etkisini günden güne artırarak Kilis ili yararlanıcılarına hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Faaliyetlerimizden yararlanmak için 0538 574 63 09 numaralı telefonu arayarak bizlere ulaşabilir ya da merkezimizi ziyaret edebilirsiniz.



GAZZE: YIKINTILARIN ARDINDAKİ HAYAT MÜCADELESİ

Açlık, susuzluk, hijyen eksikliği, kayıplar ve gözyaşları… Gazze’de hayatta kalmaya çalışan insanların aylard ...

ULUSLARARASI MAVİ HİLAL VAKFI KURUCULARINDAN VE BAŞKAN VEKİLİ MUZAFFER BACA, ICVA YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİ İÇİN ADAY GÖSTERİLDİ

Uluslararası Mavi Hilal Vakfı 20 yılı aşkın engin tecrübesi ile dünyanın neresinde olursa olsun zor durumda olan insanlara yardım e ...

SERİNYOL, HATAY’DA SANATIN İYİLEŞTİRİCİ GÜCÜ

Depremden Etkilenen Kadınlar Artık Gelecekten Daha Umutlu… Serinyol’da bulunan Türkiye - Kore Dostluk Kenti’nde  ya ...

Kapat

IBC FAALİYETLERİNDE ARAMA YAPIN