ULUSLARARASI MAVİ HİLAL İNSANİ YARDIM VE KALKINMA VAKFI SAVAŞIN 10. YILINDA SURİYE’YE YARDIM ELİ UZATMAYA DEVAM EDİYOR


Uluslararası Mavi Hilal Vakfı 2020 yılında da kamplarda yaşam mücadelesi veren Kuzey Suriye’liler için acil yardım çalışmalarına devam ediyor.

Ocak ayında 1012 ailenin soğuk hava şartlarından korunarak, ısınabilmeleri için gerçekleştirdiğimiz toplam 25300 litrelik mazot dağıtımının ardından, Azez kamplarında kalan, savaş mağdurlarının sağlıklı ve güvenli bir şekilde barınmalarını sağlamak için 1000 adet branda dağıtımını gerçekleştirdik. Bununla beraber AFAD koordinasyonunda Albab ve Cerablus kamplarında da 1000 adet branda daha ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Mart ayıyla beraber ise yaklaşık 1000 ailenin ihtiyacını karşılayacak kapasitede gıda ve hijyen paketlerinin dağıtımı Al Fejir kampında gerçekleştirilirken, aynı zamanda Tel Cibbin kamplarında 2000 kişilik gıda ve temizlik kitleri içeren acil yardım paketleri ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.



GAZZE: YIKINTILARIN ARDINDAKİ HAYAT MÜCADELESİ

Açlık, susuzluk, hijyen eksikliği, kayıplar ve gözyaşları… Gazze’de hayatta kalmaya çalışan insanların aylard ...

ULUSLARARASI MAVİ HİLAL VAKFI KURUCULARINDAN VE BAŞKAN VEKİLİ MUZAFFER BACA, ICVA YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİ İÇİN ADAY GÖSTERİLDİ

Uluslararası Mavi Hilal Vakfı 20 yılı aşkın engin tecrübesi ile dünyanın neresinde olursa olsun zor durumda olan insanlara yardım e ...

SERİNYOL, HATAY’DA SANATIN İYİLEŞTİRİCİ GÜCÜ

Depremden Etkilenen Kadınlar Artık Gelecekten Daha Umutlu… Serinyol’da bulunan Türkiye - Kore Dostluk Kenti’nde  ya ...

Kapat

IBC FAALİYETLERİNDE ARAMA YAPIN