DAHA YEŞİL BİR GELECEK İÇİN…


Gelecek nesillerin çevre bilinciyle yetişmesi ve daha yeşil bir Türkiye için 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleşen "Gelecek için Nefes Ol" kampanyası 11 Kasım , saat 11.11'de Ankara'da başladı. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın koordinasyonunda gerçekleşen etkinliğe; Uluslararası Mavi Hilal İnsani Yardım ve Kalkınma Vakfı  (IBC),  Kilis Toplum Merkezi’ndeki her bir çalışan için fidan sahiplenerek katkı sağladı.

 Kilis, Suriye sınırında bulunan, Gül Baba köyü mevkiinde gerçekleşen törene; Polateli Kaymakamı Mahmut Şener, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Metin Karakuş, Tarım ve Orman İl Müdürü Songül Kadıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya da katılım gösterdi.

Bu etkinlikle beraber, bizler de Uluslarararası Mavi Hilal İnsani Yardım ve Kalkınma Vakfı olarak;  ağaç ve orman sevgisini yaygınlaştırmak ve gelecek nesillere daha yeşil bir Türkiye miras bırakmak için geliştirdiğimiz projelere bir yenisini  daha eklemiş olmanın mutluluğunu yaşadık.



KUZEY SURİYE’DE BAYRAM SEVİNCİ…

Ramazan Bayramı’nın birlik, beraberlik ve yardımlaşma ruhunu her sene olduğu gibi bu sene de yaşatmaya devam eden Uluslararası Mavi Hila ...

BURUK BİR BAYRAM SEVİNCİ: HATAY…

6 Şubat’ta yaşanan şiddetli depremlerin büyük yıkıma yol açtığı illerden biri olan Hatay’da bayram telaşı ...

ULUSLARARASI MAVİ HİLAL VAKFI, RAMAZAN RUHUNU YAŞATMAYA DEVAM EDİYOR!

Uluslararası Mavi Hilal Vakfı, Ramazan’ın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu ihtiyaç sahibi insanlara yardım elini uzatarak he ...

Kapat

IBC FAALİYETLERİNDE ARAMA YAPIN