IBC'DE DÜNYA OKUMA GÜNÜ ETKİNLİĞİ


Uluslararası Mavi Hilal İnsani Yardım ve Kalkınma Vakfı 8 Eylül Dünya Okuma Günü kapsamında‘’Let’s Read Together’’etkinliği düzenledi.

Sultanbeyli Toplum Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte Türkçe Öğretmeni Esra Solak ve İngilizce Öğretmeni Semra Aksoy çocuklara Dünya Okuma Günü hakkında bilgilendirme yaptı. Daha sonra Kilis Toplum Merkezi yararlanıcıları tarafından okunan kitaplar ve kitaplar hakkında yazılan mektuplar, Sultanbeyli Toplum Merkezi’ndeki çocuklar ile paylaşıldı.

Oldukça verimli geçen ve çocukların hayal gücünü geliştirmeye katkı sağlamayı hedefleyen bu etkinliğin sonunda çocuklar, Sultanbeyli Toplum Merkezi’nden Kilis Toplum Merkezi’ne gönderilmek üzere mektuplar yazdı ve mektup arkadaşlarına hediye etmek üzere kitaplar gönderdi.

Farklı şehirlerde olmalarına rağmen sosyal uyumu destekleyen ve kitap okumaya teşvik eden bu etkinlikteçocuklara İngilizce ve Türkçe okuma kitapları da hediye edildi.

Yüzlerindeki mutluluk görülmeye değerdi.



GAZZE: YIKINTILARIN ARDINDAKİ HAYAT MÜCADELESİ

Açlık, susuzluk, hijyen eksikliği, kayıplar ve gözyaşları… Gazze’de hayatta kalmaya çalışan insanların aylard ...

ULUSLARARASI MAVİ HİLAL VAKFI KURUCULARINDAN VE BAŞKAN VEKİLİ MUZAFFER BACA, ICVA YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİ İÇİN ADAY GÖSTERİLDİ

Uluslararası Mavi Hilal Vakfı 20 yılı aşkın engin tecrübesi ile dünyanın neresinde olursa olsun zor durumda olan insanlara yardım e ...

SERİNYOL, HATAY’DA SANATIN İYİLEŞTİRİCİ GÜCÜ

Depremden Etkilenen Kadınlar Artık Gelecekten Daha Umutlu… Serinyol’da bulunan Türkiye - Kore Dostluk Kenti’nde  ya ...

Kapat

IBC FAALİYETLERİNDE ARAMA YAPIN