HER ŞEY ÇOCUKLAR İÇİN...


Türkiye’nin dört bir yanındaki etkinlik noktalarında, ilköğretim çağındaki çocuklara, eğitim desteği sağlayan, çocukların mutlulukla katıldığı eğlenerek öğrenme şansı buldukları, Gaziantep Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfına, (TEGV)  Uluslararası Mavi Hilal İnsani Yardım ve Kalkınma Vakfı, 9-11-16-18-23-25 Temmuz 2019 tarihlerinde, Kilis Toplum Merkezi yararlanıcıları ile katılım gerçekleştirdi.

Çocukların fiziksel, zihinsel, kas ve  psiko-motor becerileri desteklemek,sanat, hijyen, okuma gibi farklı alanlarda eğitim desteği sağlamak amaçlı düzenlenen etkinliklere, Kilis Toplum Merkezimizden 74 yararlanıcımız katıldı.

Yaş gruplarına uygun şekilde ‘’Düşler Atölyesi, Matematik Eğlenerek Öğren, Birlikte Öğrenelim’’ programlarının yanı sıra çocuklar ile, yaratıcı düşünme, spor etkinlikleri, ebru sanatı, kara oke, sandalye kapmaca vb. çeşitli etkinliklerde yer aldılar.

Gönüllü kişilerin liderliğiyle, düşler atölyesinde ebru sanatı, sinema salonunda karaoke ve  dans etkinliği, etkinlik odalarında ise resim boyama ve açık alan etkinlikleriyle hem öğrenip hem de eğlenme şansı buldular.

TEGV etkinliklerine katılan Uluslararası Mavi Hilal İnsani Yardım ve Kalkınma Vakfı yararlanıcılarına ayakkabı hediye takdim ettikten sonra etkinliklerini güzel anılarla sonlandıran Mavi Hilal yararlanıcıları TEGV gönüllülerine teşekkür ettiler.



ULUSLARARASI MAVİ HİLAL VAKFI KİLİS TOPLUM MERKEZİ: DEZAVANTAJLI TOPLULUKLARIN HAYATA YENİDEN TUTUNMASINDA ÖNCÜ BİR ROL

Uluslararası Mavi Hilal Vakfı (IBC) Kilis Toplum Merkezi, dezavantajlı toplulukların psikososyal destek ihtiyaçlarını karşılayarak, on ...

GAZZE: YIKINTILARIN ARDINDAKİ HAYAT MÜCADELESİ

Açlık, susuzluk, hijyen eksikliği, kayıplar ve gözyaşları… Gazze’de hayatta kalmaya çalışan insanların aylard ...

ULUSLARARASI MAVİ HİLAL VAKFI KURUCULARINDAN VE BAŞKAN VEKİLİ MUZAFFER BACA, ICVA YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİ İÇİN ADAY GÖSTERİLDİ

Uluslararası Mavi Hilal Vakfı 20 yılı aşkın engin tecrübesi ile dünyanın neresinde olursa olsun zor durumda olan insanlara yardım e ...

Kapat

IBC FAALİYETLERİNDE ARAMA YAPIN