19 MAYIS’DA GENÇLERLE BERABERDİK


Uluslararası Mavi Hilal İnsani Yardım ve Kalkınma Vakfı tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde “19 Mayıs’ın anlam, önemi ile Çağdaş Gençlik Problemleri ve Çözüm Önerileri” konulu söyleşiler gerçekleşti.

Kilis ve Gaziantep’de düzenlenen söyleşilere GAÜN Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Yunus Emre Tansü ile GAÜN Toplumsal Duyarlılık Projesi Kamu Yönetimi Bölümü Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Esra Çıkmaz konuşmacı olarak katıldı.

Türkiye’de gençliğin temel sorunları hakkında görüşlerini paylaşan Dr. Öğretim Üyesi Esra Çıkmaz, özellikle medya ve sosyal medyadan kaynaklı problemlerin çözümü hakkında görüşlerini sundu.

Çıkmaz; “Gençlerin sosyal medyada vakit geçirmeleri tabi ki avantaj ancak tavsiyemiz; bağlı kalalım, araştıralım, öğrenelim, bilgi sahibi olalım fakat bağımlısı olmayalım yönünde. Gaziantep Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Ali Gür’ün katkılarıyla gençlik sorunları üzerine çalışmalarımız devam ediyor” dedi.



GAZZE: YIKINTILARIN ARDINDAKİ HAYAT MÜCADELESİ

Açlık, susuzluk, hijyen eksikliği, kayıplar ve gözyaşları… Gazze’de hayatta kalmaya çalışan insanların aylard ...

ULUSLARARASI MAVİ HİLAL VAKFI KURUCULARINDAN VE BAŞKAN VEKİLİ MUZAFFER BACA, ICVA YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİ İÇİN ADAY GÖSTERİLDİ

Uluslararası Mavi Hilal Vakfı 20 yılı aşkın engin tecrübesi ile dünyanın neresinde olursa olsun zor durumda olan insanlara yardım e ...

SERİNYOL, HATAY’DA SANATIN İYİLEŞTİRİCİ GÜCÜ

Depremden Etkilenen Kadınlar Artık Gelecekten Daha Umutlu… Serinyol’da bulunan Türkiye - Kore Dostluk Kenti’nde  ya ...

Kapat

IBC FAALİYETLERİNDE ARAMA YAPIN